Tehnologie

Revolutia tehnologica revolutioneaza piata internationala iar ritmul de schimbare al sectorului tehnologic scoate in evidenta nevoia vitala a companiilor de a se adapta.

Specialistii nostri de pe intreg globul inteleg ca acest mediu operational, care evolueaza, are nevoie de cunostintele si experienta specifice companiilor din acest sector. De la evaluarea proprietatii intelectuale la probleme de conformitate complexe si de securitate a datelor la procese de business, specialistii nostri ofera solutii strategice adaptate la nevoile fiecarei organizatii.  

Realizarea ambitiilor tale internationale.

Globalizarea reprezinta directia cheie a afecerilor de astazi. Prin natura sa, industria tehnologica ne arata ca multe compani cu care colaboram au operatiuni internationale sau ambitii sa devina globale.

Acoperirea globala a retelei Moore se traduce prin echipe internationale bine pozitionate in a oferi atat suport pe pietele locale, cat si consultanta financiara si solutii strategice si de conformitate clientilor din sectorul tehnologic, indiferent de nivelul de dezvoltare a afacerii lor.

Ritmul de schimbare al sectorului tehnologic scoate in evidenta nevoia vitala a companiilor de a se adapta.
Moore Global