Audit și servicii conexe

Ne străduim să îți oferim servicii de audit la cele mai înalte standarde, punând laolaltă cunoașterea amănunțită a afacerii tale, împreună cu experiența și cunoștințele echipei noastre.

Un audit nu înseamnă doar "bifarea unor căsuțe" pentru noi, ci oferim garanție și credibilitate care sporesc încrederea, în timp ce serviciile noastre satisfac cerințele de reglementare.

Auditul este mai mult decât un serviciu de conformitate de bază, deoarece filozofia noastră include diverse scenarii pentru fiecare angajament în parte, luând în considerare mediul de reglementare, condițiile de piață, strategia afacerii și obiectivele de performanță.

Înțelegerea intereselor tale este critică pentru dezvoltarea opiniei noastre referitoare la riscurile afacerii. Prin punerea în aplicare a scepticismului nostru profesional împreună cu rigoarea și judecata de audit, punem accentul pe zonele cu cele mai mari riscuri.

Prin apartenența la rețeaua Moore Global, ne asigurăm că abordarea de audit este adoptată într-un mod consistent, astfel încât clienții să fie siguri că păstrăm calitatea la cel mai înalt nivel.

Serviciile noastre includ:

  • Audit financiar (inclusiv auditarea proiectelor finanțate prin diverse proiecte de investiti; ex: Fonduri Europene)
  • Revizuire
  • Proceduri agreate și compilări de situații financiare
  • Due dilligence

Clienții pot fi siguri că menținem nivelul calității activității de audit la cel mai înalt nivel.
Moore Assurance & Advisory