Consultanță în afaceri

La Moore vorbim afacereza. În mediul actual de afaceri, organizațiile au nevoie să se adapteze rapid schimbărilor economice actuale, trebuie să regândească și să-și ajusteze modelul operațional. Colaborăm cu clienții noștri pentru a identifica soluții personalizate care ulterior vor fi implementate în vederea atingerii obiectivelor strategice și de afaceri.

Serviciile de consultanță în afaceri au ca obiective atingerea rezultatelor tangibile, eficiența operațională, și îmbunătățirea performanței și transparenței organizațiilor din regiunea noastră.

Colaborăm atât cu companiile mici și mijlocii, cât și cu marile corporații pentru a identifica soluții de creștere, pentru a maximiza profitul și eficiența și pentru a determina mixul de resurse necesar pentru a susține obiectivele strategice.

Echipa noastră colaborează strâns cu clienții pentru a furniza leadership și expertiză fie la nivel de bază, fie pentru a completa abilitățile echipei de management dintr-o anumita arie, pentru a identifica o perspectivă nouă. 

Portofoliul de soluți include:

  • Crearea strategiei de afaceri;
  • Îmbunătățirea performanțelor (financiar, vânzări, distribuție etc);
  • Conformitate & risc;
  • Optimizare financiară;
  • Transformare și managementul schimbării.

Conform ultimelor studii, piața europeană de consultanță reprezintă una dintre cele mai mari piețe de pe glob, însumând peste 82,1 miliarde de dolari, dintre care aproximativ 90% reprezintă Europa de Vest.
Moore Assurance & Advisory